Bedrijfsplanten, Kantoorplanten


Interieurbeplanting zorgt voor een substantiële meerwaarde voor jouw bedrijf. Groen op de werkplek creëert rust, brengt voor elke werkplek de juiste sfeer en zorgt bovendien voor een gezonde en ontspannen werkomgeving.  Als jezelf geen idee hebt wat een goede groene invulling voor jouw bedrijf zal zijn, laat je hierover dan door De Binnentuin Castricum adviseren. Projectbeplanting is ons vak.

Wist je dat de kosten voor de aanschaf en het onderhoud van planten in jouw bedrijf over het algemeen binnen 1 jaar kunnen worden terugverdiend? Een fors lager ziekteverzuim en het beter functioneren van medewerkers ligt hieraan ten grondslag.

Planten voor elk type bedrijf of afdeling


Onze klanten voor bedrijfsbeplanting zitten voornamelijk in de zakelijke sector. Denk hierbij aan multinationals, zorginstellingen, hotels, MKB of kleine zelfstandigen. Iedere instelling vraagt een eigen specifieke benadering voor de invulling van groen. Zo ook heeft  ieder bedrijf zijn eigen uitgangspunten zoals: soort bedrijf, budget, bestaand interieur, smaak, huisstijl etc.  Samen met jouw vaste aanspreekpunt wordt alles in kaart gebracht waarna je (al dan niet met jouw eigen ideeën) een passend voorstel krijgt met een daarbij behorend kostenplaatje.  Hierdoor krijg je een helder beeld en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Ons doel is de verwachtingen te overtreffen

Interieurbeplanting


Aparte en bijzondere beplanting als aankleding van jouw bedrijfspand, kantoor of hotel is zo langzamerhand bijna niet meer weg te denken. Logisch als je bedenkt dat er naast een prachtige invulling van de ruimte ook veel voordelen te noemen zijn die interieurplanten hebben.

Bedrijfsbeplanting draagt bij aan een substantiële verbetering van de medewerker tevredenheid.

Onderhoud


Het uit handen nemen van het onderhoud van planten zien wij als een logische dienstverlening om bedrijven te ontzorgen en juist het plezier aan bedrijfsbeplanting te vergroten. Vanzelfsprekend kunnen wij het onderhoud ook verrichten voor de bestaande planting. 

Het onderhoud van interieurbeplanting heeft vele voordelen:

Ook voor bedrijfstuinen en bedrijfsterrassen verzorgen wij, net als de particuliere sector, het (periodieke) tuinonderhoud.

Ben je geïnteresseerd in het onderhoud van interieurbeplanting of onderhoud voor bedrijfstuinen en wil je hiervoor eens vrijblijvend een prijsopgave ontvangen. Neem gerust contact met ons op, wij informeren je dan graag.

Het huren van interieurbeplanting


Is er sprake van tijdelijke bedrijfshuisvesting of wordt er een evenement georganiseerd dat je mooi ingericht wilt hebben met planten? De Binnentuin Castricum is je hierbij graag van dienst.

Denk hierbij aan:

De Binnentuin Castricum biedt tijdelijke beplanting met bijbehorende en benodigde potterie voor jouw bedrijf. Ontdek de meerwaarde van groen voor jouw bedrijf tijdens dit soort speciale gelegenheden…

Galerij