*De Binnentuin Castricum is het adres voor woonaccessoires en cadeau artikelen met een link naar groen. Ieder product is authentiek en wordt uitsluitend  van natuurlijke materialen (met de hand) vervaardigd.  Kleine verschillen en nuances maken dat ieder product net even anders is. Het grote assortiment van De Binnentuin Castricum onderscheidt zich in originaliteit en vormgeving en kent bovendien een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding. Ieder product creëert  sfeer, beleving en benadrukt jouw persoonlijke smaak.


 

Rasteli

Al meer dan 40 jaar is Rateli de ontwerper in decoratie en cadeau artikelen. Het laatste decennium heeft Rasteli zich ontwikkeld tot een vaste waarde in deze veeleisende “huis decoratie” wereld. Ze heeft een bijzonder en vooral onderscheidend assortiment glas, aardewerk, vlechtwerk, kaarsen en geurkaarsen en accessoires zoals vazen.

SILK-KA Bloemen

ZIJDEN BLOEMEN EN KUNSTPLANTEN - Flowers for life - De mooiste zijden bloemen of kunstplanten in huis of bedrijf die niet van echt te onderscheiden zijn? Het kan nu echt. SILK-Ka, een oer Hollands bedrijf, ontwerpt en maakt 's werelds mooiste en beste kwaliteit kunstbloemen en -planten. De Binnentuin Castricum is trots deze Silk-ka bloemen te kunnen aanbieden, passend bij vrijwel iedere woon- of werkomgeving. Exclusieve woonaccessoires toegankelijk maken voor iedereen, dat is het idee.

GOMMAIRE

GOMMAIRE - organic living - een relatief jong merk met roots vanuit de design, decoratie en interieurwereld. De tijdloze collectie MANDEN van Gommaire hebben een rijke uitstraling door het gebruik van de mooiste natuurlijke materialen zoals touw, rattan en waterhyacinth. De toepassing van verschillende weeftechnieken en groottes maak dat de manden in veel interieurstijlen toepasbaar zijn. De unieke collectie GLASWERK van GOMMAIRE wordt gemaakt van SODA glas. Het gebruik van de fijnste zandsoorten maakt het glas bijzonder helder en kan vergeleken worden met "Crystal kwaliteit". Kleine onregelmatigheden, de aanwezigheid van kleine luchtbellen etc. maakt bij dit mond geblazen glas dat ieder stuk een uniek eigen karakter met zich meedraagt.

Serax

Serax staat voor vernieuwend en toegankelijk design. Het bedrijf speelt in op de huidige trends. Om vernieuwing en creativiteit te kunnen blijven waarborgen werkt Serax samen met toonaangevende internationale designers zoals Cathérine Lovatt, Moniek van den Berghe, Luca Trazzi en Piet Boon.

Maison Péderrey

Het assortiment glaswerk en rieten manden van Maison Péderrey staat synoniem voor natuurlijke charme, sober, tijdloos en kwalitatief. Het bijzondere glaswerk wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van alleen het zuiverste zand vervaardigd. De prachtige collectie rieten manden van Maison Péderrey worden op duurzame wijze gemaakt. De kleur van het riet wordt op natuurlijke wijze verkregen.

Henry Dean

Het maakproces van dit bijzondere, mondgeblazen glaswerk is uniek en heeft een zeer hoge kwaliteit. Meester glasblazers gebruiken een met de hand gesneden houten mal om de beoogde vorm (en kleur) van het glas te krijgen. Telkens als de mal gebruikt wordt, brandt deze een beetje uit, waardoor elk object zijn unieke, handgemaakte karakter krijgt. 80% van de Henry Dean producten wordt gemaakt van gerecycled glas is afkomstig uit de EU.

D&M Depot

Alles voor een hoogstpersoonlijke decoratie in sobere luxe: keramiek, glas, grote potten, rieten manden, theelichtjes, hout, smaakvol design in woonaccessoires.

BROSI - Potterie - Beelden - Decoratie

Brosi weet als geen ander haar kennis over de cultuur van het Verre Oosten te combineren met een uitgebreid en interessant netwerk in deze regio. Door de jaren heeft Brosi een uniek assortiment beelden - potterie en decoratie producten samengesteld. Kenmerkend hierbij is het vakmanschap en de excentrieke objecten voor binnen en buiten. Door handwerk is vrijwel ieder object / product uniek. Voor de verschillende producten zijn vaak aardse materialen gebruikt voorzien van frisse kleuren. De producten van Brosi zijn apart en hebben een zeer interessante prijs kwaliteit verhouding.

Breit & Rietveld

Stenen en houten objecten met de uitstraling van primitieve kunst. Natuurlijke decoratie producten Het zien van deze natuurlijke decoratie producten is ervaren wat het met je doet.