“Passie voor planten en bijzondere vormgeving zijn de directe aanleiding om samen onze droom te realiseren als zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren heeft deze fascinatie ons gestimuleerd in onze zoektocht naar planten en producten die hieraan invulling kunnen geven. Over het resultaat hiervan zijn wij zeer enthousiast en willen dit graag met je delen. Dit is de aanzet voor het starten van onze nieuwe winkel: De Binnentuin Castricum.”


De Binnentuin Castricum is een nieuw winkelconcept in de plantenbranche. Met de natuur als uitgangspunt, streven wij altijd naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes.  Een winkel die met binnen- en buiten planten, potterie, decoratie en glaswerk weet te inspireren. Het grote assortiment onderscheidt zich in samenstelling en vormgeving en heeft een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding. Met uitzondering van de groenproducten importeren wij verder zelf bijna alle door ons gevoerde merken uit verschillende landen in Europa. Dit maakt mede deze formule uniek!

Kom gerust een keer langs. Naast een goed advies en een goede service mag je onze oprechte aandacht verwachten. Wij heten je van harte welkom!