Het grote assortiment bloempotten en plantenbakken van De Binnentuin onderscheidt zich in samenstelling en vormgeving en heeft bovendien een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding.  Ons assortiment (van klein bloempotje tot zeer grote bloempotten ( bloempot XXL )) kent uiteenlopende stijlen, van strak tot rustiek en weet een ieders persoonlijke smaak te raken.

Kenmerkend voor ieder product is het unieke vakmanschap in combinatie met het gebruik van de mooiste en duurzaamste materialen. Wij werken samen met zeer betrouwbare leveranciers van potterie met een indrukwekkende staat van dienst. (zo is vaak het vakmanschap overgedragen aan de volgende generatie)  In Noord Holland hebben wij de grootste collectie hand gemaakte terracotta potten / aardewerk potten uit Toscane/ impruneta terracotta (Italië). Hier zijn wij best trots op.

Voor het maken van de juiste keuze van de pot vinden wij, net als bij planten, het niet vreemd om verschillende alternatieven bij u thuis of op kantoor te laten zien met vaak verrassende uitkomsten. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Zie, ervaar en geniet.


Francesco Del Ré

Francesco Del Ré heeft een imposante en omvangrijke collectie van potten en beelden. De potten zijn prachtig, elegant, exclusief en vorstbestendig. Een certificaat waarborgt vorstschade voor 20 jaar. Dit kan ook omdat deze onderscheidende producten uitsluitend van de allerbeste klei (Terraforte) uit Impruneta (Toscane) wordt gemaakt. Deze producten zijn naast de traditionele kleikleur verkrijgbaar in nog vier andere patina’s nl. taupe, beige, blauw en zwart.

Ecri Living

Ecri Living, een oer Hollands en ambachtelijk familiebedrijf, maakt potten, vazen, schalen en bakken van uitsluitend de beste grondstoffen. Ze hebben een duidelijk en onderscheidend design in zowel kleine als grote producten. Een waterdicht en oersterk eindresultaat wordt verkregen doordat het product gebakken wordt in 1.250 graden Celsius.

Serax

Een gevarieerde collectie potten met unieke kleuren, texturen van uitsluitend prachtige materialen vervaardigd. De uiteenlopende stijlen van strak tot rustiek, vormen een perfecte symbiose en geven een volwaardige invulling aan ieders persoonlijke smaak.

D&M Depot

Pure materialen, natuurlijke kleuren en sobere vormen bevestigen de kracht van eenvoud en harmonie van dit gerenommeerde merk. Sympathie ontstaat als vanzelf bij het zien van dit bijzondere product; waardering ontstaat bij het gebruik.

Benocci Maurizio Terracotta

250 jaar Italiaanse traditie in het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteit terracotta producten. Kenmerkend zijn de verschillende stijlen die in het assortiment zijn doorgevoerd. Dit unieke handgemaakte product wordt gemaakt van Toscaanse klei, met respect voor de tradities die gelden in de productie van terracotta.

Rasteli

Bij Rasteli staan bijzondere materialen en aparte vormgeving centraal. Dit vind je bijvoorbeeld terug in haar onderscheidende potterie assortiment. De afgelopen jaren heeft Rasteli op dit gebied bewezen onderscheidend te werken. Rasteli vult door haar unieke en eigen signatuur in deze categorie ons grote assortiment potten goed aan. Ons doel om mooie dingen laagdrempelig bereikbaar te maken wordt hiermee goed ingevuld.