Planten zijn fascinerende blikvangers die een waardevolle invulling geven aan een prachtige en inspirerende woon- en werkomgeving. De Binnentuin Castricum “vergroent” jouw omgeving zowel binnen als buiten. De verschillende seizoenen maken het mogelijk een “aantrekkelijk, afwisselend en inspirerend aanbod” van de mooiste kamerplanten en tuinplanten aan te kunnen bieden. Planten halen wij rechtstreeks bij verschillende kwekers uit o.a. omgeving Aalsmeer en Boskoop. Dit stelt ons goed in staat zorg te dragen voor een constante en hoge kwaliteit van ons assortiment planten.

Een zeer gewaardeerde service van ons voor de aanschaf van kamerplanten of tuinplanten is ADVIES bij u thuis. Net als bij kantoorbeplanting / bedrijfsbeplanting krijg je een op maat gesneden voorstel met verschillende alternatieven.  Ook nieuwsgierig hoe de beplanting er straks bij jou uit komt te zien? Maak een geheel vrijblijvende afspraak met ons.

Zie, ervaar en geniet.

 


Kamerplanten

Wij hebben een wisselend aanbod van stijlvolle, aparte kamerplanten en kantoorplanten.


 

“Het ontspannen buitengevoel” kan ook in huis en op het werk (interieurbeplanting) gecreëerd worden met prachtige kamerplanten. Houd het relaxte gevoel van het buitenleven daarom ook binnen in huis of kantoor vast: kies voor mooie groene blad- en bloem houdende planten uit ons ruime assortiment, eventueel gecombineerd met één van onze eigenzinnige en originele (handgemaakte) potten. Wij leveren planten op zowel grond- als hydrocultuur.

Binnenplanten uit het assortiment van De Binnentuin Castricum onderscheiden zich in velerlei opzichten. Zo vinden wij bijvoorbeeld dat naast een goede prijs kwaliteit verhouding, de vorm van de kamerplant decoratief een meerwaarde voor in huis of in het bedrijf moet kunnen bieden.

De Binnentuin Castricum heeft genoeg ideeën om jouw woonruimte of bedrijfsruimte ‘groener en persoonlijker’ te maken. Vraag ons geheel vrijblijvend om advies, wij helpen je graag!


Tuinplanten

De Binnentuin Castricum is het adres voor de mooiste perkplanten, borderplanten, kuipplanten en potplanten.


 

Het creëren van inspiratie en beleving voor iedere tuin en terras is ons streven. Boeiend om met aparte planten en potten te werken en het meest optimale effect uit de tuin en terras te halen. Laat je overtuigen door ons afwisselend aanbod gedurende het jaar. Zien is ervaren!

Ons assortiment planten bestaat uit de meest bekende tot zelfs bijzondere soorten. Dit maakt een bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard: niet alleen de startende tuinliefhebber, maar ook de echte tuinfanaat kan bij ons beplanting voor de tuin vinden.

De Binnentuin Castricum heeft genoeg groene ideeën om jouw woon of buitenruimte ‘groener en persoonlijker’ te maken. Vraag ons geheel vrijblijvend om advies, wij helpen je graag!